23.07.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Ljetno ledenjačko skijanje u uobičajenim uvjetima

Dobra je stara tradicija da vas Skijanje.hr "u špici" ljetnih vrućina uvijek voli podsjetiti kamo možete, s fokusom na Austriju i Italiju - na skijanje.

Za skijanje usred pune hrvatske ljetne turističke sezone u Austriji je tako dostupan prvenstveno uobičajeni ledenjački dvojac.

Na Mölltal ledenjaku u pogonu je tako trenutno 12.5 km od ukupnih 71 km skijaških staza (3 od 9 ski liftova), uz debljinu kompaktne snježne podloge koja još uvijek ide i do 290 cm. Dok Hintertux ledenjak trenutno nudi snježnu podlogu u maksimumu debljine do 245 cm. U proljetnim snježnim uvjetima ondje se može trenutno uživati na otvorenih 22 km ski staza uz 11 ski liftova u pogonu.

Uz snježnu podlogu do 245 odnosno do 300 cm u Italiji se trenutno nudi skijanje u Cerviniji te na Passo Stelviu (naslovna fotografija). Sukladno dostupnim informacijama Passo Stelvio za skijanje trenutno nudi 25 km staza. A Cervinia u kombinaciji sa Zermattom nešto preko 10 km staza.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1683387
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr