22.02.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

36. Pokal Loka: Pobjeda Rodeša, Hrvatska druga

Lijep uspjeh hrvatskih skijaš(ic)a na 36. Pokalu Loka održanom prošlog vikenda.

Prošlog je vikenda, od 18. do 20. veljače, na skijalištu Stari Vrh u Sloveniji održan tradicionalni, sada već 36. po redu Pokal Loka. Jedno od najjačih međunarodnih skijaških natjecanja za mlade skijaš(ic)e koje se vozi u slalomu i veleslalomu ponovno je bilo sretno za hrvatske predstavnike.

-.--.-

U konkurenciji mlađih djevojčica najbolji veleslalomski rezultat od hrvatskih predstavnika je polučila Lana Zbašnik na osmom mjestu, dok je u slalomskoj utrci bila šesnaesta. Kod mlađih dječaka najbolji hrvatski rezultat je bio Williama Vukelića na četvrtom mjestu u veleslalomu te Samuela Kolege na osmom mjestu u slalomu.

-.--.-

U starijoj uzrastnoj kategoriji četiri podija za Hrvatsku. Najbolji je rezultat kod djevojčica polučila Andrea Komšić koja je i u veleslalomu i slalomu bila druga. Kod starijih je dječaka pak Istok Rodeš bio drugi u veleslalomu, dok je u slalomu odnio pobjedu!

-.--.-

Hrvatski su skijaši u ekipnom poretku zauzeli drugo mjesto, iza Austrije, a na Pokalu Loka su nastupe zabilježili i Marko Abramović, Saša Tršinski i Helena Varjačić. Cjelokupni rezultati su dostupni na stranicama Pokala Loka.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4639170
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr