Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

16.02.2015.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Pokal Loka Facebook

 

Pokal Loka: Hrvatska ekipno treća

Kadetski hrvatski ski tim odličan treći na jakom međunarodnom Pokalu Loka, koji se i ove godine vozio na skijalištu Stari vrh (SLO).

Hrvatske kadetkinje i kadeti treće su mjesto zauzeli u konkurenciji čak 21 reprezentacije te tri ekipe Slovenije. I u veleslalomu, i u slalomu, pobjedu u konkurenciji mlađih kadeta odnio je Tiriel-Luka Abramović. Treća mjesta kod starijih kadetkinja i kadeta osvojili su u slalomu Lana Zbašnik, u veleslalomu Samuel Kolega, peta mjesta u slalomu starijih kadetkinja Ida Štimac te u slalomu starijih kadeta Samuel Kolega.

Jedno deveto mjesto u veleslalomu starijih kadetkinja osigurala je Lana Zbašnik, dok je do 10. mjesta, u veleslalomu mlađih kadetkinja, doskijala Maja Fućak.

Sve u svemu, i ovo natjecanje potvrdilo je već duži kontinuitet vrlo dobrog rada s našim mladim skijašicama i skijašima u kadetskim dobnim kategorijama do 14 i 16 godina. Bolje od Hrvatske na Pokalu Loka 2015. bile su samo Norveška i Njemačka, a iza su ostale Austrija, Slovenija 1, itd.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1737906
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr