08.03.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Elan Croski kup: Odrađena pretposljednja stanica

Utrkama u Mariboru mali se skijaši primakli kraju sezone Elan Croski kupa.

Proteklog je vikenda na stazi Pisker na Mariborskom Pohorju odrađena pretposljednja stanica Elan Croski kupa za ovu sezonu. Na sceni su bili djevojčice i dječaci koji su u petak vozili dva superveleslaloma u organizaciji Ski kluba Nordis za Kup Tromont i Kup Eoling. U subotu je u organizaciji Ski kluba Samobor na rasporedu bio Kup PC Grupe u veleslalomu te u nedjelju u slalomu.

-.--.-

Na dva superveleslaloma vožena u petak slavila je četvorka koja se ove sezone navikla na uspjehe. U konkurenciji mlađih djevojčica i dječaka slavili su Lana Zbašnik (SK Rijeka) i William Vukelić (SK Kvarner 2001), dok su kod starijih djevojčica i dječaka najbolji bili Saša Tršinski (SK Zagreb) i Istok Rodeš (SK Varaždin).

-.--.-

Na veleslalomskim su nastupima u subotu slavili Helena Varjačić (SK Končar) i William Vukelić (SK Kvarner 2001) u mlađim kategorijama, a Saša Tršinski (SK Zagreb) i Istok Rodeš (SK Varaždin) u starijim. Slalomske su utrke u nedjelju osvojili Lana Zbašnik (SK Rijeka) i William Vukelić (SK Kvarner 2001) te Andrea Komšić (SK Nordis) i Istok Rodeš (SK Varaždin).

Posljednja stanica ovosezonskog Elan Croski kupa bit će narednog vikenda u Weinebeneu.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 250007
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr