04.01.2011.      

Autori: Goran Vukelić, Željko Ivnik

Photo: Kristijan Komarica i Goran Vukelić

 

Ana više ne plače!

Nakon završenog ženskog slaloma na Sljemenu, konačno smo ove sezone ugledali nasmiješenu i sretnu Anu Jelušić.

O impresijama nakon utrke zbog koje su se ponovno "grizli nokti", Ana je za Skijanje.hr izjavila:

"Prije svega, pomalo mi je nespretno pričati o mojem rezultatu koji je u konačnici korektan i ništa više od toga.

Naravno, tu prvenstveno mislim na Sofiju Novoselić koja je zabilježila izvanserijski nastup. Da, digla je „ručnu“ u drugoj vožnji, međutim bitni su bodovi! K tome još prvi u Svjetskom kupu. Ona doista ima velik razlog za slavlje
" kolegijalna je bila Ana i nastavila:

"Na Sljemenu se konačno zbio moj trenutak. Neposredno uoči utrke rekla sam da bih bila zadovoljna plasmanom među prvih deset. Završila sam na  11. mjestu, i to si još izvjesno vrijeme neću moći oprostiti. Ali, ako uzmemo u obzir moja ovosezonska izletavanja, izostanak ulaska u drugu vožnju ili loše partije u drugoj - ukratko - cijeli niz gluposti, ovo je sjajno.

Današnji plasman definitivno je jedna sitna mentalna pobjeda koja mi je pomogla da raščistim glavu. I ne, večeras konačno neću plakati. U konačnici ne mogu reći da sam zadovoljna i euforična.

Sa Sljemena odlazim s osjećajem da nije sve propalo, da još uvijek znam skijati i da sam sposobna napraviti dobar rezultat. To mi je nedostajalo u dosadašnjem dijelu sezone.  

Slobodni dan koji mi slijedi iskorisititi ću za podršku našim dečkima kojima od srca želim ulazak u drugu vožnju. Natjecateljski program tijekom siječnja poprilično je zgusnut, ali večeras sam dobila dozu elana
" zaključila je Ana.

-.--.-
Sofija Novoselić je na Sljemenu došla do rezultata karijere, ulaska u drugu vožnju, 25. konačnog mjesta i prvih šest bodova u Svjetskom kupu. 

Nagrada za publiku, organizatore utrke, ali najviše za nju koja sama financira svoje nastupe ovu sezonu.

"Sigurno je ovo velik poticaj za mene, ali i nagrada za dosad uloženo", kazivala je Sofija po okončanju slaloma.

"Mogla sam drugu vožnju i bolje odvesti, nisam se bacila na glavu kao u prvoj. Rekla sam samoj sebi prije starta da neću ići 'na ziher', ali vjerojatno sam podsvjesno ipak povukla kočnicu.

Ipak, ne smijem biti nezadovoljna, prvi su bodovi tu. Nisam očekivala ovakav uspjeh na Sljemenu, pogotovo ne ove godine. Sutra će biti velika proslava!"

-.--.-sofija novoselic 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 302184
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr