Skijanje.hr

04.09.2007.      

Autor: Goran VukelićPhoto: Cervinia, Skijanje.hr 

Cervinia na prodaju

Vlasnici tvrtke Cervino S.p.A. koja vodi žičare na Cerviniji nude na prodaju kontrolni paket dionica.

Na prodaju će uskoro biti ponuđeno 51% dionica tvrtke Cervino S.p.A. koja u vlasništvu ima žičare na području skijališta Breuil-Cervinia. Tvrtka je osnovana daleke 1934. i jedna je od najpoznatijih i najcjenjenijih u svom sektoru na području Italije.

Vijest je objavio Luciano Caveri, čelnik autonomne regije Valle d´Aosta, koja i sama ima udio u tvrtci od 12,5%. Većinski paket dionica kontrolira obitelj Cravetto koja je posao prodaje dionica povjerila milanskoj banci Leonardo.

Cervino S.p.A. zapošljava 180 djelatnika, od kojih 80 sezonskih, a godišnji joj promet prelazi 16 milijuna eura. Predstavnici regije se vesele novim vlasnicima očekujući nove investicije u skijalište spojeno sa susjednim Zermattom na švicarskoj strani Alpa.

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2019.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3662
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr