SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

30.10.2014.      

Autor: Goran Vukelić 

Zadnji vikend za Passo Stelvio

Kraj sezone skijanja na Passo Stelviju.

Početak studenog već tradicionalno znači kraj sezone skijanja na Passo Stelviju. Talijansko ledenjačko skijalište smješteno visoko na istoimenom prijevoju poznato je po surovim zimskim uvjetima, zbog čega sezona skijanja počinje tek na proljeće i traje do početka "prave" sezone.

Tako će i naredni vikend biti posljednji za skijanje na Passo Stelviju. No, skijati se u Italiji može na Val Senalesu gdje na ledenjaku ima preko jednog metra snijega, otvoreno je pet staza, a za ovaj je vikend najavljeno otvaranje snowparka.

Osim toga, skijati se može i na Cerviniji gdje na Plateau Rosa ima oko metar snijega, a otvorena je veza sa švicarskim Zermattom. Za 25. listopada je bilo najavljeno i otvaranje ledenjaka Presena, međutim nezadovoljavajući snježni uvjeti su odgodili planiran početak skijanja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 200330
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr