Skijanje.hr

21.06.2011.      

Autor: Goran Razić 

Dva francuska centra krenula s ljetnim skijanjem

Les deux Alpes i Tignes od proteklog vikenda predstavljaju dvije nove top destinacije u Francuskoj za ljetno skijanje. Od ranije je već u radu Val d'Isere.

Les deux Alpes i Tignes svoje ledenjake osposobili su za ljetno skijanje proteklog vikenda. Skijanje će biti moguće sve do 04.09., nakon čega slijedi kraća pauza i priprema za novu zimsku sezonu. Cijena dnevne skijaške karte u Tignesu iznosi 29,5 eura, dok je u Les deux Alpesu cijena 34,20 eura. Skijanje je moguće svakodnevno od 07:15 do 12:30 sati. 

Val d'Isere je u radu sa svojim ledenjakom Pissaillas još od 11.06., a ostat će otvoren još nepunih mjesec dana (do 17.07.). Cijena skijaške karte iznosi 27 eura, a radno vrijeme je jednako kao i za gore navedena dva skijališta.    

A kako izgleda popularni bikini contest za vrijeme ljetnog skijanja u Tignesu možete pogledati u videu u nastavku

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 708502
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr