30.06.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Skijanje u Francuskoj na svježem snijegu

Ljetna skijaška sezona u francuskim Alpama počela je prvim danom ljeta. Dva ljetna skijaška vikenda su iza nas a, kako doznajemo, posjeta skijaša i bordera nešto je manja od očekivane. Razlog je, prije svega, nestabilno vrijeme.

Kao i svake godine, pa tako i ove, u Francuskoj je skijanje moguće u Tignesu i Les deux Alpesu. Sezona se otvorila 21.06, a cijena dnevne ski karte je 34 eura. Na glečerima ima gotovo 250 cm snijega, a narednih dana se očekuje još između 10 i 20 cm novog snijega.

Sezona na francuskim glečerima trajat će sve do 03.08. (Tignes), odnosno 30.08. (L2A). Svi koji su željni ljetnog skijanja neka 'potegnu' put Francuske, gdje ih tradicionalno čeka najveći skijaški ledenjak u Europi te glečer iznad, po mnogima, jednog od najljepših skijališta na svijetu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3004109
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr