NATJECANJA

»

SKIJANJE

20.03.2012.      

Autor: Goran Vukelić 

Okončan Elan Croski kup, Medveščak najuspješniji

Utrkama u Nassfeldu kraju privedena sezona 2011/12 Elan Croski kupa.

Utrkama u Nassfeldu prošlog vikenda, od 16. do 18. ožujka, okončana je sezona 2011/12 Elan Croski kupa. Prvog dana su vožene slalomske utrke u konkurenciji mlađih i starijih djevojčica i dječaka. U mlađoj kategoriji pobjede su odnijeli Laura Dragičević (SK Medveščak) i Juraj Bošnjak (SK Medveščak), dok su kod starijih najuspješniji bili Magdalena Cippico (SK Medveščak) i Luka Krsmanović (SK Samobor).

-.--.-

Subota je bila rezervirana za veleslalom u konkurenciji mlađih i starijih djevojčica i dječaka. Pobjede su ostvarili Lana Zbašnik (SK Rijeka) i Dario Komšić (SK Nordis) u mlađoj dobnoj skupini te Leona Popović (SK Rijeka) i Luka Krsmanović (SK Samobor) u starijoj.

-.--.-

Zadnji dan završnice u Nassfeldu bio je rezerviran za tzv. team event za koji se prijavilo 12 četveročlanih ekipa. U finalu je najbolja bila ekipa pod nazivom "Kućanice" u sastavu Ida Štimac i Erik Sluga (oboje SK Rijeka) te Jan Grgić (SK Jaska) i Roko Hodžić (SK Medveščak).

-.--.-

Na kraju sezone najviše razloga za slavlje među klubovima ima SK Medveščak koji je ponovio prošlogodišnji uspjeh premoćnim osvajanjem klupskog naslova ispred SK Rijeka i SK Končar. Ukupni poredak klubova i bodovni učinak u sezoni dostupan je ovdje.

-.--.-

U konkurenciji cicibanki naslov najbolje ide Petri Dragičević (SK Medveščak), a kod cicibana Eriku Slugi (SK Rijeka). Među mlađim djevojčicama najuspješnija je Lana Zbašnik (SK Rijeka), a kod mlađih dječaka Samuel Kolega (SK Medveščak). U najstarijoj dobnoj kategoriji naslove su osvojili Leona Popović (SK Rijeka) te Luka Krsmanović (SK Samobor). Cjeloviti rezultati po kategorijama dostupni su ovdje.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 208003
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr