31.01.2010.      

Autor: Goran Vukelić 

Ivica Kostelić: "Umor odigrao ulogu"

Izjave hrvatskog trojca po slalomskoj utrci u Kranjskoj Gori.

Napet je bio slalom vožen danas u Kranjskoj Gori, u prvoj se vožnji 13 najboljih skijaša "uguralo" u sekundu zaostatka za vodećim Giulianom Razzolijem. 13. je bio upravo naš Ivica Kostelić koji je na kraju utrke popravio plasman za pet mjesta.

-.--.-ivica

"Pomalo me uhvatio umor danas u slalomu. Znao sam da će se to dogoditi prije ili poslije. U petak na prvom veleslalomu sam još bio svjež, jučer malo manje, danas sam osjetio umor. Situacija s laganim nategnućem prepona koje sam zaradio padom u petak je puna bolja sada. Nisam toliko osjetio bolove jer su slalomske amplitude pokreta puno manje. Sada odlazim u Daruvar gdje ćemo raditi na kondiciji, nakon toga odraditi koji snježni trening na Sljemenu te pravac Vancouver."

-.--.-natko zrncic-dim

39 stotinki sekunde je nedostajalo da u drugoj vožnji današnjeg slaloma bude još jedan hrvatski skijaš. Za toliko je, naime, Natku Zrnčiću-Dimu "pobjeglo" 30. mjesto, posljednje koje vodi u drugu vožnju. "Opet sam bio blizu... Ne znam gdje pobjegne tih par desetinki svaki put u slalomu, već sam pet puta mogao biti u drugoj vožnji. Šteta, jer staza je dobro pripremljena. Razlika između 31. i 29. nije velika, a opet je k'o kuća. Kad si izvan 30 najboljih, ne dobiješ priliku za bodove, za još jednu vožnju u kojoj možeš poboljšati plasman..."

-.--.-dalibor samsal

Dalibor Šamšal niti danas nije imao sreće, u osmom slalomu ove sezone ostaje bez druge vožnje. "Zahaklao sam kolac i morao odustati", kratko je opisao današnju situaciju na podkorenskoj stazi Riječanin. "Odlično sam krenuo, zadovoljan sam i svojim skijanjem u posljednje vrijeme, no, eto...Ne prati me sreća. U Wengenu sam ostao bez štapa, danas zahaklao... Ništa, idemo dalje!"

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 283288
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr