15.02.2014.      

Autor i foto: Goran Razić

 

Soči: Medalja je oko vrata

Ivica Kostelić na večerašnjoj je ceremoniji dodjele medalja oko vrata ovjesio svoje četvrto olimpijsko srebro.

Medal Plaza u Sočiju ovoga mjeseca je vjerojatno najradosnije mjesto na kugli zemaljskoj. Kako i ne bi kada gubitnika tamo nema. Samo osvajači odličja i njihovi najbliži… odnosno nekoliko tisuća “najbližih” ljudi.

Ceremoniji koja je započela u 17:15 h po hrvatskom vremenu prethodio je iznimno bogat program, no usprkos dobroj atmosferi razmišljanja okupljenih išla su samo u jednom smjeru - pozdravljanju najboljih sportaša proteklog dana. Dio atmosfere s proglašenja donosimo u priloženoj fotogaleriji, a u nastavku su i prvi dojmovi Ivice Kostelića nakon što je primio srebrno olimpijsko odličje. 

"Ovo su najslađi trenuci u karijeri jednog sportaša. Teško je pričati o svojim vlastitim rezultatima i gledati na to objektivno, no ja se trudim sve sagledati i mislim da su ovo zbilja velike stvari. Znate, ovo već traje tri olimpijska ciklusa i kada sam se počeo pripremati za onu Olimpijadu u Torinu neki od mojih navijača se nisu ni rodili. Dapače, i 2002. sam se s Bode Millerom borio za mali Globus, a ni olimpijska medalja nije bila daleko.", prisjetio se Ivica Kostelić sada već davnih dana. No ubrzo se okrenuo sadašnjosti; "Odmora nema, idemo dalje. Za sutrašnji superveleslalom smo i Natko i ja dobili odlične startne brojeve koji daju puno mogućnosti jer znamo da će staza s vremenom popuštati i postajati sporija."


-.-Goran Razić-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 232796
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr