12.12.2008.      

Autor: Goran RazićPhoto: Kranjska Gora, arhiva Skijanje.hr 

Kranjska Gora djelomično otvorena zbog lavina

Kranjska Gora će danas raditi u smanjenom kapacitetu. Otvorene će biti samo vučnice Mojca 1 i Mojca 2. Od sutra će situacija biti ipak malo drugačija.

Još danas će kompletan predio Podkoren biti zatvoren zbog velike opasnosti od lavina. Trenutna visina novonapadalog snijega u Kranjskoj Gori je oko 100 cm, a navedena količina je pala vrlo naglo, stoga djelatnici skijališta ne žele ništa prepustiti slučaju.

Od sutra se otvaraju dodatne žičare, te će u pogonu biti vučnice Mojca 1, Mojca 2, Preseka, Brsnina, četverosjedežnice Dolenčev Rut, Vitranc i Kekec te pokretna traka za djecu. Od subote na dalje cijena dnevne ski karte za odrasle iznosit će 22 eura, dok će dječja biti 13 eura. Također valja napomenuti kako od danas 12.12. počinje i noćno skijanje na Dolenčevem Rutu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 270805
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr