11.03.2012.      

Autor i foto: Goran Razić

 

A. Myhrer: "Uključujem se u borbu za mali Globus"

Andre Myhrer konačno je ugrabio slalomsku pobjedu. Nakon tri ovosezonska druga mjesta zasjeo je na najvišu stepenicu postolja.

Tehničke kvalitete ovog 29-godišnjeg Šveđanina nikada nisu bile upitne. No za pobjedu uvijek treba ono nešto. Danas se i to poklopilo:

"Sve mi je išlo na ruku. Imao sam odličan osjećaj za vrijeme vožnje. Od izvlačenja prvog startnog broja, pa do konačne pobjede sve je išlo po planu. S ovim rezultatom sam se aktivno uključio i u borbu za mali Globus, a to mi je bio i cilj", izjavio je Andre Myhrer (naslovna fotografija) nakon slaloma u Kranjskoj Gori. Bodovna razlika nije prevelika. 66 bodova zaostatka za Ivicom Kostelićem ne čini se više tako puno: 

"Mislim da su i Ivica i Marcel dosta nervozni, što se vidjelo i danas. U Schladmingu je sve moguće. Rekao bih da se borim iz sjene. Čekam svoju priliku iz prikrajka", završio je današnji pobjednik. 

-.-Goran Razić-.-

Cristian Deville (slika gore) je nakon drugog i trećeg mjesta te jedne pobjede (one u Kitzbühelu) ponovo stao na podij. Stalno nasmijani Talijan zadovoljan je dosadašnjim tijekom sezone: 

"Isplatile su mi se sve žrtve koje sam imao. Nakon prošlogodišnje ozljede gležnja nisam gotovo mjesec i pol mogao obući pancerice. No bio sam uporan i sva muka se isplatila s ovim odličnim ovosezonskim rezultatima.". Osvrnuo se Deville i na svog timskog kolegu: "Iako sada slavim ja bih ovaj moj današnji plasman ipak posvetio Florianu Eisathu, koji je jučer nezgodno pao i doživio tešku ozljedu. Florian je, naime, slomio nadlakticu na tri mjesta i svi mu od srca želimo što brži i lakši oporavak", nije zaboravio na svog timskog kolegu Deville. 

Alexis Pinturault (slika dolje) uz Ligetyja je najuspješniji skijaš u Kranjskoj Gori u protekla dva dana. Jučerašnjem drugom mjestu dodao je i današnje treće mjesto. Razloga za zadovoljstvo ima i više nego dovoljno: "Zadovoljan sam rezultatima. Sakupio sam dosta bodova i oči su sada usmjerene u Schladming. Planiram voziti i brze discipline, iako su mi glavni cilj tehničke. Moram voziti spust budući da se radi o meni nepoznatoj stazi koja će udomiti i natjecanje na Svjetskom prvenstvu 2013. godine."

-.-Goran Razić-.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 285155
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr