Skijanje.hr

09.09.2010.      

Autor: Matija KraljPhoto: Therese Borssen, arhiva Fischer Alpine Racing 

Larsson i Borssen na Fischeru

Švedski dvojac Markus Larsson - Therese Borssen u sezoni 2010/11. pridružit će se Fischerovom timu skijaških profesionalaca kojemu trenutno pripadaju i Ivica Kostelić i Dalibor Šamšal.

Markus Larsson, skijaš koji je 2005. i 2006. godine na slalomima FIS Svjetskog kupa dosegnuo četiri plasmana na pobjednički podij (od čega dvije pobjede, nap.a.), među sedam najboljih slalomaša FIS Svjetskog kupa, kako sam kaže, pokušat će se na Fischer skijama vratiti nakon prelaska sa skija marke Head.

Dok će Therese Borssen, skijašica sa šest slalomskih plasmana na podij, i jednom pobjedom na utrkama FIS Svjetskog kupa također iz 2006., povratak vrhunskim, također prvenstveno slalomskim, plasmanima na Fischeru potražiti po prelasku sa skija marke Nordica.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5368258
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr