20.10.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Lindsey Vonn ponovo na skijama

Nakon brojnih uspona i padova u posljednjih nekoliko sezona, Lindsey Vonn se ponovo vraća nakon lakše ozljede zadobivene ovoga ljeta na Novom Zelandu.

Američka skijašica svoj povratak nakon ozljede skočnog zgloba najavila je na svom facebook profilu riječima: "Uzbuđena sam što mogu objaviti da konačno mogu na snijeg. Upravo krećem za Europu i bit ću ponovo na snijegu već u četvrtak!"

Podsjetimo, Lindsey Vonn je ovoga ljeta doživjela nezgodu na treninzima na Novom Zelandu, gdje je lakše ozlijedila skočni zglob. Prema posljednjim informacijama Vonn se osjeća dobro i spremna je za treniranje punim intenzitetom, no njen nastup na otvaranju Svjetskog kupa u Söldenu je još uvijek pod upitnikom. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 329295
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr