NATJECANJA

»

SKIJANJE

02.10.2014.      

Autor: Matija Kralj 

Veliki povratak Lindsey Vonn

Lindsey Vonn vraća se ovih dana na snijeg po uspješno provedenoj rehabilitaciji nakon posljednjeg puknuća prednjeg križnog ligamenta desnog koljena.

Već drugi mukotrpni oporavak u kraćem razdoblju, a nakon onog odrađenog po istoj ozljedi nakon SP-a u Schladmingu, za Vonn je uspješno okončan. Amerikanka se trenutno nalazi u Austriji. A u dogovoru s jednim od svojih dobavljača sportske opreme u ponedjeljak, 6. listopada, Lindsey je svojim navijačima i simpatizerima, te medijskim predstavnicima, odlučila ponuditi i povratničko druženje u Innsbrucku.

"Neke nove cure sjajno su napredovale, i iskoristile priliku za neke vrhunske rezultate, dok me nije bilo na stazama. No potpuno sam im spremna pokazati da u ovoj veteranki ima još kvalitetnog skijanja, i život im sa mnom i nadalje neće biti lak", borbeno svoj povratak najavljuje Amerikanka, a koja će 18. listopada proslaviti i svoj 30. rođendan.

U najnovijim medijskim istupima Vonn ujedno i potvrđuje svoju odluku kako natjecateljsku karijeru ima u planu okončati sa sezonom ZOI u PyeongChangu 2018. Izvorni plan, a koji je bio oproštaj nakon nadolazeće sezone SP-a u Vailu/Beaver Creeku, "otkazan" je uslijed nemogućnosti nastupa na ZOI u Sočiju 2014.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 248789
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr