05.11.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Lindsey Vonn pratilja na školskom plesu

15-godišnjem Parkeru McDonaldu se ispunio san: na ples je izveo Lindsey Vonn.

Scena prva: U jednoj američkoj srednjoj školi traju grozničave pripreme za sutrašnji tradicionalni ples na početku školske godine. Glavno pitanje je: "S kim ćeš na ples?"

Scena druga: Petnaestogodišnji Parker McDonald još uvijek nema pratilju. No, za stolom do svoga tijekom ručka spazi nju – plavokosu, dugonogu, zgodnu i uspješnu skijašicu, osvajačicu olimpijskog zlata i tri Velika kristalna globusa, ženu čije se lice smješi sa stranica sportskih i modnih magazina.

Scena treća: Parker McDonald se diže od stola znojnih dlanova i s grčem u želucu. Dok se svijet oko njega ruši, prilazi 12 godina starijoj djevojci i kroz suho grlo uspijeva protisnuti: "Hoćeš li biti moja pratilja na školskom plesu sutra?"

Scena četvrta: Svjetski mediji izvještavaju kako je nepoznati Parker McDonald otišao na školski ples, a pratilja mu je bila ni manje ni više nego – Lindsey Vonn!

Sve ovo gore vam zvuči kao scenarij jeftine hollywoodske teen komedije? Pa, stvari su se upravo tako nekako odigrale u stvarnosti u protekla dva dana u Vailu. Lindsey Vonn tamo, naime, odrađuje treninge pred nastavak Svjetskog kupa, a u pauzi je posjetila polaznike Vail Ski and Snowboard Academy. I dok je ručala s djecom, stolu je prišao već spomenuti Parker i preko usnica prevalio veliko pitanje. Na njegovo veliko iznenađenje, Vonn je – pristala!

"Kad me je Parker upitao da mu budem pratilja, bio je sladak, nervozan i vrlo pristojan. Naravno da sam odgovorila sa: Da!", prepričala je susret američka skijaška reprezentativka na jednoj društvenoj mreži. "Nikad nisam dobila priliku otići na školski ples tako da sam vrlo uzbuđena zbog večerašnjeg izlaska!"

Eto, tko je rekao da se snovi ne ostvaruju? Treba samo imati hrabrosti poput Parkera!

-.--.-vonn

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 05. studenog 2011.   21:23h

    Član od:
    16.03.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska, zagreb

    Kakav komad!
    Lindsey naravno :)

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 908665
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr