19.03.2011.      

Autori: Goran Razić, Matija Kralj

Photo: Goran Razić (Lenzerheide 2011.)

 

M. Riesch: "Sreća uoči svadbe"

Maria Riesch vrlo je emotivno, kao što bi se moglo i očekivati, primila svoj osigurani naslov ukupne pobjednice Svjetskog kupa.

Taj čovjek ima nos. Pitate se tko? Ma, zar i sumnjate? Da, da, Ante Kostelić, tko drugi, naravno.

Još dok se jedna mlada skijašica iz Njemačke spuštala netom nakon juniorske karijere već stazama Svjetskog kupa uz tadašnje najveće zvijezde, predvođene Janicom Kostelić i Anjom Paerson, 'Gips' je uočio potencijal.

"Ova mala mi nekak' najviše vuče na Janicu. Od nje bi mogla biti velika skijašica", rekao je tada hrvatskim novinarima iskusni trenerski lisac.

I ne, kao i obično po pitanju skijanja, Ante nije pogriješio. Evo te 'male' sada uz njegovog sina, zajedno, s velikim Globusima u rukama. A Ivicu i Janicu Kostelić te Mariu Riesch veže još nešto - preživljene teške ozljede koljena:

"Ja sam toliko sretna što se uopće natječem u svijetu profesionalnog skijanja. Skijanje mi je, kao djevojci rođenoj u Garmisch-Partenkirchenu, još od malena omiljen sport. Ali u ranoj fazi karijere imala sam dosta teških ozljeda koljena (lom križnih ligamenata koljena jedne noge, pa povratak, pa ubrzo isto samo na drugom koljenu, nap.a.)  i bilo se teško vratiti skijanju i natjecanju.

-.-Goran Razić-.-
Kada je čovjek jednom ozlijeđen to ima uvijek u podsvijesti! Ja još uvijek osjećam određeni hendikep. No možda me sve to učinilo i jačom", izjavila je danas novinarima starija sestra Riesch i nadodala kako uskoro sprema vjenčanje sa svojim partnerom, ujedno i osobnim menadžerom:

"Uskoro se sprema vjenčanje i onda medeni mjesec. Bit će bijela haljina, i svadba će biti u crkvi, to je sve što ću reći. Ostalo ne zna ni moj budući suprug", nasmijano dodaje simpatična Njemica, koja o malo 'zahlađenom' odnosu s donedavnom velikom prijateljicom Lindsey Vonn nije htjela puno, ali je i opet rekla nešto sasvim dovoljno:

"Lindsey mi danas baš ništa nije rekla. A nisam niti ja njoj.

Kada sam se penjala na postolje, čestitala sam joj. No mislim da je na njoj red da meni priđe i da mi otvoreno u oči kaže ako mi nešto ima za reći. Eto, samo toliko na tu temu od mene", zaključila je razgovor Maria.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 263005
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr