16.09.2008.      

Autor: Goran Razić 

Najveći austrijski skijaški glečer otvara se 27.09.

Stubai, jedno od najljepših skijališta i svakako najveći skijaški ledenjak u Austriji otvara svoja vrata za posjetitelje željne snijega.

Ljeto bez novoga snijega i s visokim temperaturama već tradicionalno je zatvorilo Stubai na nekoliko mjeseci. Nova sezona očekuje se uskoro, a svježi snijeg samo će ubrzati cijelu priču. Stubai bi trebao osvanuti s otvorenim svim glečerskim stazama.

Vrijedi istaknuti i zanimljiv novitet za narednu sezonu. Izgrađena je nova vučnica ("sidro"), a koje će omogućiti skijanje na dvije potpuno nove skijaške staze. Vučnica je smještena na glečerskom dijelu, tako da je i dugotrajnost sezone rada zagarantirana.

Cijena skipassa prva tri tjedna od otvorenja iznosit će 30,70 eura, dok će kasnije stupiti na snagu nešto više sezonske cijene ski karata.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 249677
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr