Skijanje.hr

16.05.2007.      

Autor: Matija KraljPhoto: N. Fleiss, Zoom Agence 

Nika ponovno na snijegu, krenuo i Hintertux

Hrvatska A skijaška reprezentativka Nika Fleiss napokon se iznova vratila na snijeg. U pogonu i ostatak naših skijaških reprezentativaca.

Nakon zbog dijagnosticiranog "sindroma kroničnog umora" gotovo u potpunosti propuštene skijaške sezone 2006/07., Nika Fleiss prvi kontakt sa snijegom ovih dana ostvaruje na austrijskom Kaunertal ledenjaku.

U isto vrijeme, naši preostali A reprezentativci, Ivica Kostelić te Ana Jelušić, članovi B, C i dječje reprezentacije, od ovog su tjedna krenuli sa snježnim treninzima u stalnoj proljetno-ljetnoj bazi hrvatskih alpskih ski reprezentacija, na austrijskom ledenjaku Hintertux.

Od svih reprezentativaca na Hintertuxu ovih dana, osim Nike Fleiss, nema samo još i B reprezentativke Tee Palić. Tea u Zagrebu, naime, još uvijek odrađuje rehabilitaciju nakon operativno sanirane rupture prednjeg križnog ligamenta koljena lijeve noge, zarađene još na treningu uoči predviđenog nastupa na FIS Svjetskom prvenstvu u švedskom Areu.

Tein prvi kontakt sa snijegom nakon oporavka, kako je bilo i planirano, očekuje se po svoj prilici u srpnju, na švicarskom ledenjaku Zermatt.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2291268
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr