Skijanje.hr

12.04.2010.      

Autor: Matija Kralj 

Održan 75. dvoboj Zagreb - Celje

Na snježno oskudnom zagrebačkom Sljemenu jučer je ipak uspješno održano i novo izdanje kažu najstarijeg svjetskog skijaškog natjecanja dvaju gradova - skijaški dvoboj gradova Zagreba i Celja.

Za ekipu Grada Zagreba jučer su na Sljemenu, između ostalih, nastupili Ivica i Janica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim, ali nakon poduže stanke u svojoj dobnoj kategoriji i postavljač same veleslalomske staze Ante Kostelić.

-.--.-

Sveukupno se natjecanje održalo u tradicionalnih čak 19 dobnih kategorija. A maksimalno tijesnu pobjedu, zbrojem prvih mjesta po kategorijama ovoga su puta odnijeli skijaši iz Celja.

-.--.-

Kao i svaki puta, tradicionalno godišnje skijaško druženje hrvatskih i slovenskih skijaških prijatelja, popraćeno s dosta opuštene atmosfere, uz rezultat je jučer svakako bilo u prvom planu. A prekrasna skijaška tradicija, s okusom "skijaške romantike", zasigurno će se vjerujemo i iduće godine nastaviti u Sloveniji.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3154438
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr