01.06.2012.      

Autor i foto: Skijanje.hr

 

Pavlek još dvije godine u Vijeću FIS-a

Direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i Organizacijskog odbora sljemenskih slaloma Svjetskog kupa još dvije godine u najvišem upravnom tijelu Svjetske skijaške federacije.

Vedran Pavlek i iduće će dvije godine aktivno sudjelovati u donošenju svih ključnih odluka važnih za svijet skijaškog sporta. Na svoj drugi, i drugi uzastopni, mandat u Vijeću FIS-a, najvišem upravnom tijelu Svjetske skijaške federacije, Pavlek je danas na FIS-ovu kongresu u Južnoj Koreji izabran s ukupno 110 od mogućih 123 glasa članova kongresa. 

Vijeće FIS-a sveukupno broji 16 članova. A tih 16 članova danas se na kongresu u Južnoj Koreji biralo između sveukupno 19 predanih kandidatura.

Pirmanjem u puno članstvo Skijaškog saveza Crne Gore broj zemalja članica FIS-a od danas je povećan na 115.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2808770
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr