08.05.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Vijeće FIS-a: Pavlek i po treći mandat

Direktor hrvatskih alpskih ski reprezentacija i alpskog ski poola iznova među kandidatima za izbor/ostanak u središnjem upravnom tijelu Svjetske skijaške federacije (FIS).

Službena objava liste kandidata ponudila je sveukupno 21 ime i prezime, od čega će njih 16 biti i izabrano na mandat od 2014. do 2016. godine. 14 kandidata, uključujući i Vedrana Pavleka, kandidirani su za re-izbor, dok je novih kandidata 7. Jedini kandidat za predsjednika FIS-a dugogodišnji je aktualni predsjednik Gian Franco Kasper.

Novo Vijeće FIS-a na novo dvogodišnje razdoblje bira se na 49. međunarodnom kongresu FIS-a, a koji se od 1. do 6. lipnja održava u Barceloni.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 53543
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr