Skijanje.hr

03.06.2008.      

Službeno priopćenje za javnost Hrvatskog skijaškog saveza  

Pavlek u alpskom Izvršnom odboru FIS-a

Na kongresu Svjetske skijaške federacije u južnoafričkom Cape Townu u alpski Izvršni odbor Svjetske skijaške federacije, a koji broji 13 članova, i čiji je predsjednik Toni Sailer, a njegov zamjenik Bernhard Russi, izabran je i Vedran Pavlek.

To je još jedno u nizu priznanja za njegov uspješan rad, i odluka koja pokazuje kako Svjetska skijaška federacija poštuje i prati vrhunski rad i rezultate, a koji godinama prate Hrvatski skijaški savez.

I to ne samo u organizaciji i radu Saveza, nego i u vrhunskoj organizaciji slalomskih utrka "Audi FIS Svjetskog kupa" na Sljemenu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3131774
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr