21.11.2008.      

Autor: Vjeran Baranović 

Peak Performance King of Style

Winter Jam će ugostiti ponajbolje svjetske freeskiere na Big Airu na Olimpijskom stadionu u Stockholmu 22. studenog 2008.

Ove godine na Peak Performance King of Style, osim švedskih freesikera Jakob Westera i Jon Olssona, pobjednika 2006. i 2007., između ostalih ugostit će i Sammy Carlssona (USA) i Richard Permina (FRA). Četiri pobjednika Peak Performance King of Style  Video Qalification će nastupiti u finalu, iako je prvotno bilo zamišljeno da samo 2 ridera iz kvalifikacija dobiju priliku na Winter Jamu no zbog jako visokog standarda taj broj je povećan na 4.

Četiri ridera koji su se probili kroz kvalifikacije su Tom Wallisch, Ian Cosco, Michael Clarke i Gus  Kenworthy, svi iz Sjedinjenih Država. Žiri, u kojem su bili Henrik Windstedt (2008  freeride svjetski prvak) i Richard Permin (prošlogodišnji pobjednik Peak  Performance King of Style winner) je imao težak zadatak odrediti tko će proći kvalifikacije bez obzira na to što je broj kvalifikanata povećan sa dva na četiri.

Treba spomenuti da je na istom mjestu i isti dan  LG snowboard FIS Big Air natjecanje koje se održava tijekom dana, tako da će ljubitelji freestyla u Stockholmu zasigurno uživati cijeli dan i dobar dio večeri.

Live webcast finala Peak Performance King of Style vam omogućuje da uživo pratite finale Peak Performance King of Style koje će biti na rasporedu subotu u 19 sati .

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 270687
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr