01.09.2004.      

Autor: Goran Razić 

Pow(d)er Weekend – Hintertux

Datum: 15.10. – 17.10.2004. Na prijelazu iz ljetne sezone u zimsku, na Hintertuxu se svake godine slavi Pow(d)er Weekend. Zaljubljenici u sunce, snijeg i dobre tulume na taj način slave prvi jesenski powder.

Jedno od najatraktivnijih austrijskih skijališta, na kojem je skijanje moguće kroz čitavu godinu, poentira na taj način u zimsku sezonu sa 50-ak km pripremljenih skijaških staza i halfpipe-om na najvišoj nadmorskoj visini u Europi, koji je ujedno i domaćin Svjetskog kupa za boardere. Uz to posjetiteljima Pow(d)er Weekenda zajamčeno je puno događanja, kao i tuluma u apres ski barovima.

Dođite na Hintertux i provedite vikend sa snježnim funovima iz cijele Europe te bacite pogled sa Gefrorene Wand-a odakle se sa panoramske terase na visini od 3250 metara, visoko iznad tirolskih planinskih vrhova, otvara široki vidik koji se proteže od Dolomita pa sve do najvišeg njemačkog planinskog vrha, Zugspitze (2 962 m) i pogledajte u oči nadolazećoj zimi.

Sezona se bliži, a Tirol čeka samo vas..... vidimo se!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 260590
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr