Skijanje.hr

18.02.2009.      

Autor: Tomislav Matošin 

Prijave za tečajeve učitelja skijanja pri kraju

Ukoliko ste razmišljali krenuti na tečaj za učitelja skijanja u prvom terminu, požurite s prijavom…

-.--.-hzuts logo maliDo kraja ovoga tjedna odnosno do 20. veljače traju prijave za odlazak na tečaj za učitelja skijanja koji će se održati u Dobbiacu u terminu 05. do 14. ožujka.

Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja raspisao je i drugi termin tečaja u razdoblju od 20. do 29. ožujka koji će se, također, održati u Dobbiacu. Prijave za drugi termin traju do 06. ožujka ili do popunjenja smještajnih kapaciteta.

Podsjećamo kako svi interesenti, uz uplatu tečaja i službenu prijavu na web stranici Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja, moraju s pozitivnom ocjenom položiti i prijemni ispit. Prijemni ispit bilo je moguće polagati u nekoliko navrata tijekom sezone, a oni koji to još nisu obavili, mogu ga položiti i prvog dana tečaja.

Raspise seminara i prijavnice možete naći na službenim stranicama HZUTS-a.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 420679
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr