28.03.2011.      

Autor: Vida Senci 

Riml direktor američkog alpskog programa

Američki skijaški savez angažirao je bivšeg glavnog trenera ženske reprezentacije, Patricka Rimla, za novog direktora cjelokupnog alpskog programa.

Rodom Austrijanac iz Soeldena, Riml se američkoj reprezentaciji priključio 2001. kao glavni trener Europa Cup ekipe, a dvije godine kasnije preuzeo je žensku reprezentaciju.

Pomogao je Juliji Mancuso doći do veleslalomskog zlata na ZOI u Torinu, a također je pridonio i odličnoj sezoni Lindsey Vonn 2008. kada je Amerikanka prvi put osvojila Veliki kristalni globus.

Sada će pak Riml, koji je posljednje tri sezone proveo u kanadskoj reprezentaciji, nadgledati 'svaku sitnicu' u cjelokupnom američkom alpskom ski timu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 249996
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr