05.05.2009.      

Autor: Matija Kralj 

Rossignol - štednja kao spas od propasti

Proizvođač skija Rossignol predstavio plan spašavanja tvrtke od propasti.

Plan Rossignola, između ostalog, predviđa i bitne uštede na području natjecateljskog skijanja.

Glavne zvijezde Rossignola, kojih u FIS Svjetskom kupu nikako nije malo, a predvodi ih trenutno najbolja skijašica svijeta - Lindsey Vonn - prema novom planu tvrtke trebale bi pristati na prepolovljavanje ugovornih fiksnih svota koje dobivaju za svaku sezonu. Pri čemu se sustav posebnih premija za vrhunske rezultate ne bi dirao.

Natjecateljice i natjecatelji koji ne pristanu na uvjete morat će u konačnici računati i s raskidom suradnje s Rossignolom po istjeku postojećih ugovora. A ti ugovori uglavnom istječu po završetku olimpijske sezone 2009/10.

Na skijama Rossignol od najboljih na svijetu, osim Lindsey Vonn, trenutno skijaju primjerice još i Julia Mancuso, Ted Ligety, Didier Defago, Silvan Zurbriggen, Manfred i Manuela Moelgg, Jean-Baptiste Grange, Julien Lizeroux, Werner Heel, Christof Innerhofer, Chiara Costazza, itd.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4474548
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr