Skijanje.hr

28.01.2012.      

Autor: Goran Razić 

Sibirska anticiklona na hrvatska skijališta donosi debele minuse

Konačno smo dočekali niske temperature. Mlaka zima već je gotovo svima dojadila. Naredni tjedan nastavit će se s trendom pada temperatura.

Usprkos tome što se gotovo niti jedno hrvatsko skijalište ne može pohvaliti sa zavidnom količinom snijega, negativni celzijevci trebali bi sačuvati postojeće uvjete. Tako će Sljeme, Platak, ali i ostala skijališta imati prilike dodatno zasnježiti svoje staze, pogotovo uzme li se u obzir da se očekuju temperature i do -15ºC. 

Sukladno trenutnim prognozama, već krajem sljedećeg tjedna očekuju se i snježne oborine. Koliko će biti izdašne vidjet ćemo uskoro, no veseli činjenica da zima ipak pokazuje svoje lice, pa makar po prvi puta krajem siječnja, odnosno početkom veljače. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 8288994
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Sport-IT
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr