Skijanje.hr

05.05.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Ski reprezentativci na proljetnim pripremama

Članovi hrvatskih skijaških reprezentacija krenuli su na proljetne pripreme na snijegu koje će potrajati do kraja svibnja.

Proljetne pripreme će se zbog povoljnih uvjeta održati na dvije već poznate lokacije: na Mölltal ledenjaku i Hintertux ledenjaku (AUT) kroz cijeli svibanj.

Natko Zrnčić Dim otputovao je sa svojim timom na pripreme jučer u toku dana, baš kao i većina B muške reprezentacije (Dalibor Šamšal, Tin Široki, Sebastian Brigović i Matej Vidović) te Tamara Zubčić, članica C1 trening grupe ženske C reprezentacije, dok će im se ostali skijaši i skijašice te dječja reprezentacija na pripremama pridružiti u narednim danima, javljaju iz Hrvatskog skijaškog saveza.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3973298
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr