14.10.2013.      

Autor: Austria.info

 

Skijališta na ledenjacima u Austriji

U skijanju, snowboardingu i skijaškom trčanju u Austriji možete uživati svih dvanaest mjeseci u godini! Osam skijaških regija priuštit će vam beskrajnu zimsku zabavu tijekom cijele godine.

Koruška: Ledenjak Mölltaler

-.--.-Najduža sezona skijanja u zemlji, od kraja rujna do početka svibnja, a pritom još i prvoklasno pripremljene staze i snijeg poput praha – upravo takvi uvjeti vladaju u jedinom koruškom skijalištu na ledenjaku. A to potvrđuje i pokrajina Koruška. Naime, ledenjak Mölltaler ocijenjen je Koruškom oznakom za kvalitetne staze.

Pročitajte više


SalzburgerLand: Kitzsteinhorn

-.--.-U srcu Austrije nalazi se jedino salzburško skijalište na ledenjaku, Kitzsteinhorn. Ovamo ćete stići bez velikih poteškoća, a 19 modernih žičara i liftova na visini iznad 3.000 metara jamče besprijekornu zabavu na snježnim stazama.

Pročitajte više



Štajerska: Ledenjak Dachstein


-.--.-Fascinantna vožnja žičarom, uz prekrasnu kulisu koju pruža južna strana Dachsteina, odvest će vas za nekoliko minuta do skijališta smještenog na nadmorskoj visini od 2.700 metara i otvorenog cijele godine.

Pročitajte više




Skijališta na ledenjaku u Tirolu


-.--.-Tirol vas očekuje s pet skijališta na ledenjacima, otvorenih cijele godine. Uz početnike i profesionalce ovdje će i snowboarderi i ljubitelji skijaškog trčanja naći idealne uvjete na mnogobrojnim stazama i visinskim loipama.

Pročitajte više


 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 258735
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr