Skijanje.hr

NATJECANJA

»

SKIJANJE

14.05.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto
: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Ivica Kostelić s 'Mölltalera' na Hintertux

Hrvatski alpski A skijaški reprezentativac Ivica Kostelić uspješno je završio jednotjedni blok treninga na snijegu na Mölltal ledenjaku te se jučer 'preselio' na Hintertux ledenjak.

U fokusu treninga Ivice Kostelića na 'Mölltaleru' su bili slalom i spust. Testiranje spust opreme rezultiralo je, prema Ivičinim riječima, svođenjem izbora spust skija za iduću sezonu na tri modela Fischerovih skija. Ivici iz Fischera uskoro stiže i još jedan model Fischer spust skija na testiranje, a isprobavat će se i različite ploče.

Današnji dan Ivica Kostelić iskoristit će i za posjet Bad Ragazu. Gdje će primiti novu injekciju genski uzgojenih stanica hrskavice za koljeno.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3898779
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr