22.08.2011.      

Autor: Goran Razić

Izvor: Heraldsun.com.au

 

Skijašicu lovilo krdo razjarenih bikova!

Bilo je dovoljno samo jedno krivo skretanje na skijaškoj stazi da se cijeli dan pretvori u noćnu moru za 55-godišnju Novozelanđanku. Trebalo joj je 10 km da se dočepa sigurnosti.

Prošlu subotu jedna će Novozelanđanka pamtiti cijeli život. Nakon što se za vrijeme skijanja odvojila od svog partnera, skijašica je na popularnom skijalištu Coronet Peak krivo skrenula sa staze gdje ju je nakon nekog vremena uhvatila noć. 

Njena agonija putem do civilizacije trajala je punih pet sati, za vrijeme kojih je morala prolaziti nepregledne snježne predjele, prelaziti razne prirodne prepreke u potpunom mraku  te je u nekoliko navrata čak morala bježati i pred krdom razjarenih bikova (!). 

Prema riječima policije žena nije zatražila medicinsku pomoć, ali je emocionalno vrlo loše te je vrlo iscrpljena. Prema posljednjim informacijama (ne)sretnica planira povratak na Coronet Peak kako bi odgovornim osobama na skijalištu pokazala kuda je otišla u nadi da se postave dodatne oznake, s ciljem sprječavanja sličnih  avantura u budućnosti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 9184692
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr