NATJECANJA

»

SKIJANJE

31.07.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Bojan Kprivica, arhiva Skijanje.hr

 

Povratak na snijeg za Bode Millera

Odlična vijest za sve navijače američkog skijaškog reprezentativca - Bode Miller spreman je za povratak na snijeg te će već danas otputovati put Novog Zelanda.

Povratak skijaškim natjecanjima Bodea Millera svakako će biti jedan od najiščekivanijih povrataka natjecateljskom skijanju u olimpijskoj sezoni 2013/14. Problemi s koljenom Millera su od staza odvojili još od 18. veljače 2012. i njegovog posljednjeg nastupa na veleslalomu Svjetskog kupa u Banskom. A u međuvremenu uskoro (u listopadu) već 36-ogodišnjem Amerikancu i na privatnom planu događale su se - baš kako to u životu nekako i biva - i iznimno lijepe i one vrlo ružne stvari. Od onih najljepših tu je svakako sklapanje braka i "uplovljavanje" u idilu bračnog života s odbojkašicom na pijesku i modelom Morgan Beck (danas Miller). A od onih iznimno ružnih rani gubitak zajedničkog nerođenog djeteta te svakako i smrt mlađeg brata, snowboardera Chelonea "Chillyja" Millera.

Sukladno svim informacijama koje pristižu od iskusnog Amerikanca - treninzima na snijegu on se vraća iznimno motiviran. Potpuno sigurno (ne bude li šokantnih iznenađenja) ovoga puta zaista posljednji sportski izazov su, naravno, ZOI u Sočiju. I "lov" na moguću drugu zlatnu ili šestu olimpijsku medalju bilo kojeg sjaja. Kompletan program kondicijskih priprema u SAD-u Bode Miller odradio je intenzivno, bez ikakvih informacija o mogućim problemima s problematičnim koljenom. A zdrav, motiviran i, kako se čini, privatno već duže potpuno "posloženi" Amerikanac, s obzirom na prebogato iskustvo, svakako bi u olimpijskoj sezoni iznova mogao biti snaga s kojom ozbiljno treba računati. Posebno, naravno, u njegovim omiljenim brzim disciplinama.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 01. kolovoza 2013.   08:09h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Super. Nisam znao za ova događanja nakon što se oženio... Jel' još brije sa Olssonom okolo?:)
  • Objavljeno: 31. srpnja 2013.   13:56h

    Član od:
    13.01.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Ajd super, baš mi je drago da se jedna od većih osobnosti u svjetskom kupu vraća...

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 227209
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr