29.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Arhiva Skijanje.hr 

 

Sljeme: Sjedežnica i dalje izvan pogona

Sljemenska sjedežnica je još uvijek izvan pogona. Usprkos prvim informacijama kako će zastoj trajati svega jedan do dva dana popravak još uvijek nije dovršen te termin početka rada i dalje nije poznat.

Visoke temperature postaju sve učestalije te žal za dobrim proljetnim skijanjem na sljemenskom Crvenom spustu postaje još i veći. Sjedežnica još uvijek nije u pogonu, a pomoć oko popravka pružaju i djelatnici Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Priopćenje za javnost Zagrebačkog holdinga prenosimo u cijelosti: 

"Prošlog tjedna redovnom dnevnom kontrolom sustava žičare Trosjed uočene su nepravilnosti u radu pogonskog reduktora. S obzirom da se ovaj događaj poklopio s terminom obvezne kontrole pogonskog reduktora nakon određenog broja sati rada obavljena je demontaža sklopa na kojem je registrirana nepravilnost rada i obavljen detaljan pregled. Uočeno je oštećenje zupčanika, te je obavljena zamjena.

Iz sigurnosnih razloga, uz probni rad žičare, obavljaju se i dodatna ispitivanja i analize koje provode stručnjaci Fakulteta strojarstva i brodogradnje. Očekujemo da će, nakon ispitivanja i analiza, uskoro biti poznati rezultati i sigurnosni status sklopa reduktora, nakon čega će biti objavljena informacija o radu žičare Trosjed za građanstvo.

Za rekreativno skijanje na raspolaganju su Bijela livada i Zeleni spust, a cijene skijaških karata su smanjene, te za odraslu osobu iznosi 50 kuna, a za djecu do 15 godina 30 kuna. Cijene će biti smanjene sve dok se ne pusti u pogon žičara Trosjed."

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 05. ožujka 2012.   11:55h

    Član od:
    09.01.2008.

    Mjesto:
    Hrvatska,

    znade li tko više o informaciji da je sedežnica popravljena ali zbog xx razloga ne može biti službeno puštena u pogon?
  • Objavljeno: 29. veljače 2012.   17:41h

    Član od:
    26.10.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Nadam se gondoli koja ce voziti s samog vrha do Dolja......... s velikom garazom.......samo da planovi ne istrunu!!! Iznad milijunskog grada moras biti moron da ti takav projekt ne bude profitabilan!
  • Objavljeno: 29. veljače 2012.   15:01h

    Član od:
    16.03.2010.

    Mjesto:
    Hrvatska, zagreb

    Treba izgraditi gondolu i novi brzi barem četverosjed.
    Za debilni stadion se dalo X puta više novaca....
  • Objavljeno: 29. veljače 2012.   09:42h

    Član od:
    21.11.2007.

    Mjesto:
    Hrvatska, Osijek

    Treba dati besplatno skijanje

Prikazano 4 od 4 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 279353
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr