Skijanje.hr

06.01.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

SQT Zagreb, SL (m), 1. lauf: Razzoli 1., Ivica 2.

Giuliano Razzoli (naslovna fotografija) vodeći je skijaš nakon prve vožnje muškog slaloma FIS Svjetskog kupa na Sljemenu (vrijeme 56.08). Ivica Kostelić nakon prve mu vožnje na drugom mjestu "puše za vratom" uz zaostatak od svega 22 stotinke sekunde!

Benjamin Raich (AUT) sa startnim je brojem 1 odskijao treće vrijeme prve slalomske vožnje uz 44 stotinke sekunde zaostatka u odnosu na vodećeg. Dok su na četvrtoj i petoj poziciji nakon prve vožnje Andre Myhrer (SWE, + 0.46 sek.) te Julien Lizeroux (FRA, + 0.47 sek.).

-.-Goran Razić-.-
Unutar sekunde zaostatka u odnosu na vodećeg nakon prve sljemenske vožnje nalazi se točno 10 skijaša. Kao posljednji Marcel Hirscher (AUT, + 0.89 sek. zaostatka u odnosu na Razzolija).

Natko Zrnčić-Dim s brojem 68 bio je 46. u prvoj vožnji (+ 2.87 sek.). Dalibor Šamšal sa startnim je brojem 64 zauzeo 47. mjesto prve vožnje, uz 2.96 sek. zaostatka u odnosu na Razzolija. Dok je Tin Široki prvu sljemensku vožnju uz puno problema prema cilju i vraćanje na stazi završio na posljednjoj, 65. poziciji od svih skijaša u plasmanu. 1.98 sek. zaostatka bio je posljednji rezultat s kojim se danas na Sljemenu ulazilo u drugu vožnju.

-.-Goran Razić-.-
-.-Goran Razić-.-
Druga vožnja muškog slaloma Svjetskog kupa na Sljemenu na rasporedu je od 18:00 h. A stazu postavlja, podsjećamo, francuski trener Theolier.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 608386
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr