11.12.2010.      

Autor: Goran Razić

Photo: Nevrijeme u Beaver Creeku

 

St. Moritz, SG (ž): Otkaz zbog vremena

St. Moritz već nekoliko dana muku muči s vremenom. Iako su skeptici sumnjali u loš rasplet današnje superveleslalomske utrke, organizatori su do zadnjeg činili sve ne bi li se utrka ipak održala.

Zbog magle, nedavne kiše te jakog sjevernog vjetra, utrka u St. Moritzu je u velikim problemima. Prvotni start, predviđen za 11:30, bio je pomaknut za 12:30, no niti to nije previše pomoglo. Loše vrijeme dozvolilo je start samo šest skijašica, od kojih su samo tri stigle do cilja. 

U konačnici je utrka otkazana. Takvu odluku donio je glavni direktor FIS Svjetskog kupa za žene, Atle Skaardal, nakon kratke procjene situacije. Utrka se ipak neće nadoknađivati, iako je prvotno bila najavaljena ta mogućnost. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 160149
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr