15.03.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Sutra Kronplatz Night Battle 2013.

Korer lift na Kronplatzu lokacija je sutrašnjeg novog izdanja Kronplatz Night Battle 2013. big air freeski natjecanja.

U samo natjecanje krenut će probranih 24 natjecatelja. Dok će nakon popodnevnih kvalifikacija samo finale vidjeti najboljih 10. Sve od 17 pa negdje do 22 sata.

Kronplatz Night Battle 2013. uvršten je i u službeni program kao brončano natjecanje Asocijacije freeski profesionalaca. Nakon samog natjecanja večer će se nastaviti i vatrenim tulumom u poznatom Puka Naka Clubu u Brunicu. A i za same natjecatelje i za gledatelje prijevoz do Brunecka nakon natjecanja je osiguran shuttleovima.

Kakva je atmosfera vladala na Kronplatz Night Battleu prošle godine uvjeriti se možete u niže priloženom videu. Dok odmah potom slijedi i "trailer" ovogodišnjeg izdanja. 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4398372
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr