Skijanje.hr

21.11.2012.      

 

Synchro Ski Svjetski kup 02.02.2013. na Sljemenu

Datum je i službeno potvrđen na prošlotjednoj novinskoj konferenciji Synchro Ski World Cup Zagreb-Sljeme 2013. koja je održana u sklopu ZimSkog Showa na Zagrebačkom velesajmu.

Novinskoj konferenciji prisustvovao je Miro Kordun u ime organizatora Skijaškog kluba Carve, Igor Žiljak predstavnik skijališta Sljeme i gost iz Austrije Kurt Danksagmüller iz Synchro Ski federacije. 

Okupljenima je predstavljen cjelokupni projekt te su dane osnovne informacije o formatu natjecanja, pripremama i kompletnoj organizaciji. Utrka će biti noćna te će svi posjetitelji Sljemena besplatno moći uživati u majstorijama ponajboljih synchro skijaša svijeta. Detaljnije informacije možete vidjeti u priloženom video prilogu. 

Synchro Ski World Cup Zagreb 2013. (press konferencija) from SkijanjeHR on Vimeo.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1356366
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr