31.01.2013.      

 

Synchro Ski World Cup - UŽIVO!

Ove subote na Sljemenu je na rasporedu prava skijaška fešta. Uz nastupe najboljih svjetskih synchro skijaša u jednoj ovakvoj utrci će po prvi puta nastupati i hrvatski predstavnici. Na Skijanje.hr možete pratiti prijenos uživo.


Kliknite za pregled u vašem Media Playeru | Click here for standalone player

Prvi puta Sljeme će ugostiti Synchro Ski Svjetski kup. Kvalifikacijske vožnje na rasporedu su u 16 sati dok je finale na rasporedu u 19:30 sati. Prema informacijama organizatora za vrijeme trajanja Synchro ski noćne utrke bit će moguće skijanje na polovini širine Crvenog spusta pa će tako svi posjetitelji moći nesmetano zaviriti preko ograde i pogledati kako voze majstori ove discipline.  

Do sada je prijavljeno čak 19 timova, od čega su tri tima iz Hrvatske, dok ostali većinom dolaze iz alpskih zemalja. Kako uz sport obavezno ide i zabava, za subotu je spreman iznimno bogati program koji će se većinom održavati na dnu Crvenog spusta. I dok za gledatelje/skijaše problema s pristupom poprištu događanja nema, za neskijaše željne gledanja subotnje utrke bit će otvorena sjedežnica za spust do dna Crvenog spusta. Na taj način nitko neće ostati "kratkih rukava". 

Od već spomenutih popratnih događanja tako će, primjerice, biti moguće testiranje raznih modela skija tokom čitavog dana, za što su se pobrinuli zastupnici i dealeri skijaške opreme, dok će istovremeno skijašku tehniku svim zainteresiranima pokušati dodatno izbrusiti članovi Hrvatskog Zbora učitelja i trenera sportova na snijegu koji će pak nuditi besplatne satove škole skijanja.  

Ako vam niti to nije dosta onda valja spomenuti kako će za vrijeme, ali i nakon skijanja atmosferu podgrijavati DJ potpomognut i jakim snagama domaćih tamburaša, dok je za večernje sate osiguran apres ski party u Vidikovcu. Ulaz u Vidikovac je besplatan, a uz pozivnicu je moguće sudjelovanje u nagradnoj igri. Stoga, put pod noge i u nabavku pozivnica. Moguće ih je dobiti na brojnim mjestima. 

Sljemenski transport je bez gondole uvijek pomalo nezgodan, no i taj problem je riješen. Kako bi ipak svi što lakše došli na Sljeme pobrinuo se Radio Taxi koji je osigurao promotivne cijene svojih usluga za relaciju Mihaljevac - Sljeme.

Za sve ostale koji nisu u mogućnosti u subotu doći na Sljeme dašak atmosfere će biti dostupan putem live web streama koji će od subote biti dostupan na Skijanje.hr-u.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici Synchro Ski World Cupa 2013.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 233210
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr