16.10.2009.      

Autor: Goran Vukelić 

U Schladmingu se skija od 17. listopada

Dnevna skijaška karta za prvi vikend samo 17,50 eura.

Hladna fronta koja je zavila u bijelo većinu europskih skijališta donijela je dobre vijesti iz Schladminga. Ovo popularno austrijsko skijalište zahvaljujući obilnim snježnim padalinama počinje s radom već od 17. listopada.

Schladming, kao i cijela tamošnja regija, je i inače poznat po čestim snježnim padalinama tijekom sezone. Ipak, ovako ranog otvaranja sezone još nije bilo - najraniji dosad zabilježeni početak je onaj iz 2007. kada se počelo skijati 26. listopada. Na stazama pri vrhu skijališta trenutačno ima oko pola metra snijega, a niske temperature omogućuju rad i snježnim topovima. Svi gosti Schladminga koji imaju "Summer card" (svojevrsnu lokalnu turističku iskaznicu) uz sebe, moći će skijati ovaj vikend za cijenu dnevne skijaške karte od 17,50 eura. Za sve ostale koji nisu smješteni u Schladmingu cijena će biti 25,00 eura.

Za početak će biti otvorene dvije staze pri vrhu brda Planai iznad samog Schladminga, a od 24. listopada je najavljeno i otvaranje staza na brdima Reiteralm i Hauser-Kaibling. Situaciju u Schladmingu proteklih dana možete pogledati na donjim fotografijama, a zanimljivo je da je staze već oprobao austrijski skijaški reprezentativac Klaus Kroell.

-.--.-
-.--.-
-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 273741
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr