NATJECANJA

»

SKIJANJE

27.01.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Schladming SL (m) - najava utrke

Ivica Kostelić te u svojem trećem ukupno, no prvom ne-sljemenskom nastupu Matej Vidović hrvatski su starteri za sutrašnji noćni slalom Schladminga (AUT).

"The night race" se vraća. Nakon sezone stanke zbog Svjetskog prvenstva u Schladmingu najbolji slalomaši svijeta sutra će pred "morem" bučnih austrijskih navijača iznova u sklopu Svjetskog kupa odmjeriti snage na "Planai" stazi, pod svjetlima reflektora.

Start prve vožnje utrke na rasporedu je od 17:45 sati, start druge vožnje u nogometnom terminu Lige prvaka - od 20:45 sati, uz postavke trenera Švicaraca Lochera te trenera Nijemaca Wallnera. Sve i uz izravni TV prijenos na HTV 2.

81 skijaš iz 27 zemalja prijavljen je za prvu vožnju noćnog slaloma Schladminga. Nakon dugog vremena iz drugog dijela prve jakosne skupine 15 najboljih slalomaša svijeta, ali voljom ždrijeba i s najboljim mogućim startnim brojem 8, u utrku ulazi Ivica Kostelić. Dok će ovosezonsku premijeru u Svjetskom kupu, u svojem prvom nastupu koji nije na Vip Snježnoj kraljici na Sljemenu, a nakon ovosezonski odrađenih sedam slaloma Europskog kupa, sa startnim brojem 73 upisati i Matej Vidović.

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 46838
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr