17.10.2011.      

Autor: CroSki/Skijanje.hr
Foto: Goran Razić

 

U Söldenu Ivica, Dalibor i Sofija

Ivica Kostelić, Dalibor Šamšal i Sofija Novoselić nastupit će na otvaranju 2011/12. sezone FIS Svjetskog skijaškog kupa u austrijskom Söldenu.

Ivica Kostelić u petak i subotu trenirao je u Söldenu. A staza je bila teška no dobro pripremljena. Završne pripreme, prije utrke u Söldenu, Ivica sada odrađuje na Hintertuxu.

Osim Ivice Kostelića, odlučeno je da će u Söldenu nastupiti Dalibor Šamšal i Sofija Novoselić koji su također trenirali s Ivicom u Söldenu, no njihov je nastup na startu sezone više u sklopu priprema i skupljanja iskustva.

Odlučeno je i da se ne rade interne kvalifikacije između Dalibora i Natka za drugo söldenško upražnjeno mjesto u hrvatskoj kvoti nastupa kod skijaša, jer je Natko Zrnčić Dim ovaj period iskoristio za dobar trening brzih disciplina i slaloma.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 187509
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr