Skijanje.hr

20.10.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Hintertux (naslovna), Sölden 20.10.2009. (tekst) 

U Söldenu Nika i Ana, Ivica i Dalibor

Poznati su hrvatski starteri za veleslalomske utrke otvaranja FIS Svjetskog kupa u alpskom skijanju na Rettenbach ledenjaku ponad Söldena.

Prvoga dana, u subotu 24. listopada, na veleslalomu skijašica na stazu će Ana Jelušić i Nika Fleiss. Dok će na nedjeljnom veleslalomu skijaša nastupiti Ivica Kostelić i Dalibor Šamšal, odluka je stručnog vodstva hrvatskog alpkog ski tima.

Do vikend-starta u Söldenu hrvatski skijaški reprezentativci nastavljaju s treninzima u idealnim uvjetima na Hintertuxu, kao što se i vidi iz pripadajuće naslovne slike.


-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5180833
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr