17.03.2011.      

 

Utrke u Lenzerheideu otkazane

Kao što se i očekivalo sukladno izrazito nepovoljnoj vremenskoj prognozi, obje superveleslalomske utrke, i ona skijašica i ona skijaša, već su rano ujutro danas na završnici Svjetskog kupa u Lenzerheideu - otkazane.

Razlog otkaza je kiša u kombinaciji s novonapadalim snijegom.

Sukladno pravilima FIS Svjetskog kupa, utrke na otvaranju i završnici sezone, ukoliko se ne mogu održati, naknadno se ne nadoknađuju. Što znači da je Dider Cuche 'bez borbe' osigurao nakon spustaškog i mali superveleslalomski Globus pobjednika Svjetskog kupa.

Kod žena isti Globus još je ranije osigurala Lindsey Vonn. A od današnjeg dana Vonn će sada uvjetno profitirati u odnosu na Mariu Riesch u borbi za veliki Kristalni globus ukupne pobjednice Svjetskog kupa. Jer će sada u dvije umjesto u tri utrke morati braniti jučer stečenu prednost od 27 bodova. Iako, tu je prednost u superveleslalomu zasigurno danas očekivala možda i povećati.

Sutra su u Lenzerheideu u planu muška utrka veleslaloma te ženski slalom.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4636871
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr