20.12.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

V. Pavlek: “Na SQT-u ponovo očekujemo velik broj navijača”

Desetoj obljetnici utrke Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu, Vip Snow Queen Trophy, sve ide na ruku (osim toplog vremena, a vikend termini utrka trebali bi ponovo na Sljeme privući velik broj gledatelja.

Kao što je svima već jako dobro poznato Sljeme će i ove sezone privući sam svjetski skijaški vrh na utrku Snježne kraljice koja u svom jubilarnom 10. izdanju pada točno u neradne dane. Zbog toga su organizatori iznimno zadovoljni te se i ove godine nadaju odličnoj podršci uz stazu. 

Podsjetimo, ženska utrka na rasporedu je u subotu 04. siječnja s početkom prve vožnje u 10 sati te druge u 13 sati, dok je muška utrka na rasporedu dva dana kasnije, na sam blagdan Tri kralja. Muška utrka održat će se u noćnom terminu s početkom prve vožnje u 14:45 sati te početkom druge vožnje u 18:10 sati

Sudeći prema izjavama s današnje konferencije za novinare na Sljemenu se i ove godine očekuje dolazak oko 75 najboljih svjetskih skijašica te isto toliko i skijaša. Uz njih Zagreb će na nekoliko dana ugostiti i 400-tinjak članova timova iz 25 zemalja svijeta, s ukupno 4 kontinenta. 

Očekujemo velik broj navijača, tome nam posebno pogoduje vikend termin, a kao i svake godine očekujemo ponovo sjajnu atmosferu i bučno navijanje, kako za Ivicu i ostale naše natjecatelje, tako i za sve ostale skijašice i skijaše, po čemu je Sljeme nadaleko poznato. Da se odužimo veličanstvenoj sljemenskoj publici i navijačima pripremili smo i ove godine dodatni poklon: hrvatsku navijačku zastavicu za svakog posjetitelja, a također ćemo proširiti i ponudu besplatne hrane i pića”, izjavio je Vedran Pavlek, direktor Organizacijskog odbora utrka Vip Snow Queen Trophy. 

Na konferenciji za novinare još su prisustvovali Mladen Pejković (predsjednik uprave Vipneta), Miho Glavić (predsjednik Organizacijskog odbora Vip SQT), Milan Bandić (gradonačelnik Grada Zagreba), Kristina Laco (šefica press službe), Vedran Pavlek (direktor Organizacijskog odbora Vip SQT), Reno Fleiss (vođa natjecanja) i Drago Žiljak (rukovoditelj skijališta Sljeme).

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 423857
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr