16.04.2008.      

Autor: Elinka Barišić 

Atomic spreman za novu sezonu

Natjecateljski tim koji vozi Atomic opremu u idućoj će sezoni ostati uglavnom nepromijenjen

Predstojeća natjecateljska sezona, u kojoj će vrhunac svakako biti i održavanje Svjetskog prvenstva, u Atomicu se dočekuje s puno optimizma.
 
Glavne zvijezde, kao što su Austrijanci Michael Walchhofer, Kathrin Zettel, Nicole Schmidhofer, Andrea Fischbacher i Michaela Kirchgasser produžile su svoje ugovore s Atomicom, baš kao i Njemac Felix Neureuther, Šveđanin Jens Byggmark, Kanađanin John Kucera te švicarska trojka Daniel Albrecht, Marc Berthod i  Carlo Janka. Nova pridošlica u Atomicove redove je Peter Fill, koji je zamijenio dosadašnji Dynastar.  

Iz Atomica najavljuju žustru borbu za Kristlane globuse, a najviše očekuju od Svindala, koji bi se nakon, zbog ozljede propuštene sezone 07/08, trebao vratiti u natjecateljsko skijanje. Pored njega, tu su svakako i Benni Raich, Peter Fill i Daniel Albrecht, kao i  Marlies Schild.

Ovo je ujedno i najmlađi Atomicov tim ikada: Zettel i Janka imaju samo 21 godinu, Schmidhofer 19, Byggmark i Jansrud 22, Kirchgasser i Kucera 23, Neureuther, Albrecht i Berthod 24, a Scheiber, Fill i Svindal 25!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 391995
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr