27.11.2014.      

 

Atomic Memory Fit

Memory Fit je tehnologija toplinske obrade skijaške cipele, koja garantira maksimalno pristajanje. Proces obrade je iznimno kratak i jednostavan, a tehnologija dolazi u serijama Hawx i Redster.

BUDUĆNOST UDOBNOSTI

S Memory Fit tehnologijom se manžeta, vanjska školjka i unutarnji uložak prlagođavaju obliku stopala i taj oblik zadržavaju. Memory Fit plastika se ravnomjerno širi i odlično obuhvaća stopalo. Prednji dio stopala se može raširiti do 6mm, a dio oko gležnja do 10mm. Rezultat je savršeno pristajanje uz stopalo. Ključni sastojak jedinstvene Memory Fit plastike je Memolink, koji omogućava lakše preoblikovanje i bolju rastezljivost plastike.

-.--.-

CIPELE PO MJERI, U NAJKRAĆEM ROKU

Memory Fit garantira savršeno pristajanje uz stopalo i jedan je od najbržih načina toplinske obrade skijaških cipela na svijetu. Potrebno je samo 5 minuta, da se vanjska školjka i manžeta zagriju na potrebnu temperaturu. Cijeli proces preoblikovanja uz Memory Fit tehnologiju traje samo 12 minuta.

1. ZAGRIJAVANJE
Zagrijavanje vanjske školjke skijaške cipele 5 minuta pri temperaturi 117°C.

2. OČUVANJE OBLIKA
Umetanje unutarnjeg uloška i obuvanje. Kad skijaš obuje cipelu, mora mirno stajati 2 minute, da se cipela pravilno oblikuje.

3. HLAĐENJE
Nakon konačnog oblikovanja cipela se mora potpuno ohladiti, tako da je na 5 minuta omotamo hladnim ovojem. Time je proces završen, a udobnost i pristajanje savršeni.

OBNOVLJENA SERIJA SKIJAŠKIH CIPELA: HAWX 2.0

-.--.-Između svih novosti, nedvojbeno se ističe redizajn skijaških cipela ATOMIC Hawx. Zadržale su iznimno udobnu širinu cipele i dodane su im brojne novosti: Memory Fit tehnologija toplinske obrade cipela, 3MTM ThinsulateTM izolacija i Power Shift tehnologija, koja omogućava promjenu Flexa i i tvrdoće cipele. Također, Atomic je premjestio i-flex točke s bočne strane na potplat i tako osigurao još prirodnije gibanje stopala i bolji položaj na skijama. Skijaške cipele Hawx su zbog načina izrade najlakše do sad i garantiraju savršen omjer kontrole, agresivnosti i udobnosti.

Više na: www.atomic.hr

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 152054
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr